Mest populære Blomberg køleskabe

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Blomberg
SND 9683 X A++
Klik
2. Blomberg
SND 9683 A++
Klik
3. Blomberg
KQD 1330 X A++
Klik
4. Blomberg
SSM 1350 X A+
Klik
5. Blomberg
SSM 9450 X A+
Klik

Læs mere om de mest populære Blomberg køleskabe

I følgende afsnit kan du læse mere om de mest populære Blomberg køleskabe, som er dem du finder i tabellen overfor. De mest populære Blomberg køleskabe er endt på listen af flere forskellige årsager. Som oftest er det fordi der er tale om testvindere eller at de generelt bare har fået rigtig gode anmeldelser på markedet.

 

Blomberg SND 9683 X A++

Topmodel fra Blomberg
Til husstande på 4-5 personer
Energiklasse A++ og lavt støjniveau
Indbygget bakteriefjerner

 

Om produktet

Her er der tale om et af de absolut bedste køleskabe fra Blomberg – lavet i flot rustfrit stål. Køleskabet byder på mange ekstra funktioner ift. de billigere modeller fra deres sortiment. Modellen her er et meget stort køleskab, med en kapacitet på hele 375 liter. Pladsen bør være nok til selv den helt store familie, men kan selvfølgelig også bruges til dem, som bare godt kan lide masser af plads.

Den megen plads er fordelt således at der er seks hylder og to store skuffer. Selvom køleskabet er så stort som det er, så går det ikke ud over elregningen eller lydniveauet, som man ellers godt kunne foranlediges til at tro. Køleskabet har en energiklasse på A++, som er det anden-bedste klasse på skalaen. Lydniveauer er som nævnt også i bund og ligger således på 41 dB.

Blomberg SND 9683 XA++ er et super moderne køleskab, og et af de bedste fra Blomberg. Køleskabet har med sin enorme kapacitet på 375 liter, plads til rigtig mange madvarer, hvilket vil være nok til selv den store familie. Selvom køleskabet er stort, så går det ikke på kompromis med sit energiforbrug og lydniveau, som stadig holdes helt i bund. Hvis du er på jagt efter et stort køleskab, så kan modellen her klart anbefales. Selvom prisen er i den høje ende, så får du stadig rigtig meget værdi for pengene. Klik dig videre til en forhandler via oversigten i toppen af siden.

Funktioner

Med et køleskab til denne pris og i denne kaliber, så forventes det også, at det har nogle ‘ud over det sædvanlige funktioner’ – og her skuffer det ikke. Først og fremmest så så køleskabet et afrimningssystem, som oven i købet har indbygget bakteriefjerner. Du skal derfor ikke bekymre dig om at afrime køleskabet, dette klarer det helt selv. Ud over at fjerne bakterier og afrime, så har systemet også noget der kaldes ‘hygAIR teknologi’. Teknologien betyder basalt set, at det den fjerner lugtdannende partikler i kølerummet og sender dem ud via afrimningssystemet.

Køleskabet er udstyret med en såkalt 0-zone skuffe. Navnet dækker over, at temperaturen i skuffen, bliver holdt på lige over frysepunktet. Dette fordobler nemlig holdbarheden på let fordærvelige madvarer, som kød, fisk og mejeriprodukter. Skuffen er derfor en rigtig god idé at bruge til disse typer madvarer, hvis de skal holde sig nogle dage længere.

Da køleskabet er så stort som det er, så er det også udstyret med et ventileret kølesystem. Det er nødvendigt pga. af størresen på køleskabet, og sikrer en jævn temperatur i hele kølerummet. Hvis det ventilerede system ikke var der, ville der hurtigt kunne opstå temperaturforskelle mellem top og bund.

Som noget helt særligt, så er køleskabet konstrueret men henblik på at kunne modstå meget kolde temperaturer. Blomberg har lavet køleskabet med deres ‘FreezeDefence’ struktur, hvilket altså betyder, at køleskabet uden problemer kan køre i omgivelser med temperaturer ned til -15ºC. Eksempler hvor dette kunne blive relevant er i sommerhus, garagen, skur eller kælderrum.

Slutteligt vil vi nævne køleskabets LED-display, som sidder på fronten af køleskabet. Her kan du holde øje med den præcise temperatur i køleskabet. Ud over at vise temperaturen, så kan du også bruge displayet til at justere temperaturen elektronisk. Det er en smart feature, og noget man bestemt ikke ser hos de billigere modeller på markedet.

 

Blomberg SND 9683 A++ – Topmodel fra Blomberg i hvid

Smart og enkelt hvidt design
Til stor familie på 4-5 personer
Lavt støjniveau på 41 dB
Energiklasse A++ som er flot

 

Om produktet

Med dette produkt er der tale om en af Blombergs topmodeller. Køleskabet er lavet i en flot hvid farve, så det passer ind i alle hjem. Hvad angår kapaciteten så er køleskabet enormt med hele 375 liters plads. Dette burde give rigeligt med plads, til selv helt store familier. Pladsen i køleskabet er indrettet således af der er to køleskuffer, seks hylder, samt en vin/flaske hylde.
På trods af den store størrelse, klarer køleskabet sig utrolig godt, hvis vi ser på dens energi- samt lydniveau. Energiniveauet er i den lave ende og det estimerede kWh forbrug, ligger således på 132 kWh. Dette er nok til at give den bedømmelse A++ i energiklasse, hvilket er den næstbedste bedømmelse på markedet. Lydniveauet er på diskrete 41 dB, hvilket helt bestemt også er i den meget lave ende.

Blomberg har konstrueret køleskabet med deres deep-freeze konstruktion, hvilket betyder at du kan have det stående i høje minusgrader. Køleskabet kan uden problemer klare at stå i -15ºC, hvor andre køleskabe ellers kræver +10ºC for at fungere optimalt. Dermed gør det køleskabet perfekt til at stå i sommerhus, kælderrum, garagen etc.

Blomberg SND 9683 A++ er et køleskab ud over det sædvanlige. Det er et af Blombergs premium køleskabe, som byder på masser af funktionalitet. Køleskabet er stort og byder på rigtig meget køleplads. På trods af størrelsen, så har det stadig et meget lavt energiforbrug samt lydniveau. Køleskabets deep-freeze protection, gør det ideelt til at have stående steder, hvor temperaturen, kan blive under frysepunktet.

Funktioner

Køleskabet byder på flere interessante funktioner, hvilket også forventes af et køleskab i denne størrelse. Du kan her læse om de vigtigste af køleskabets funktioner. Køleskabet har et ventileret kølesystem, hvilket ikke ses særlig ofte. Systemet er ventileret, da det er så stort og der ellers ville opstå temperaturforskellige fra top til bund. Systemet sørger for at holde en jævn og stabil temperatur i hele kølerummet. Udover bare at køle, så har systemet også et kulfilter, som hæmmer spredningen af bakterier i kølerummet.

Et køleskab skal afrimes en gang i mellem, men med denne model, skal det gøres meget sjældent – det har nemlig en automatisk afrimningsfunktion som selv klarer dette. Udover at afrime køleskabet, så benytter køleskabet sig også af hygAIR-teknologi. Teknologien bekæmper luftbårne bakterier i kølerummet, så ens madvarer holder sig endnu længere.

Nederst i kølerummet finder du en 0-zone skuffe. Som navnet også antyder, så ligger temperaturen i denne skuffe, på lige over frysepunktet. Det gør dermed skuffen ideel til opbevaring af kød, fisk og mejeriprodukter. Du kan derfor med fordel benytte skuffen til disse typer madvarer, hvis du vil have at de skal holde lidt længere.

 

Blomberg KQD 1330 X A++ – Til den store familie

Moderne amerikanerskab med vanddisp.
Ventileret køl og automatisk afrimning
Energiklasse A++ og smart LED belysning
Fransk dør som åbner modsat hianden

 

Om produktet

Skabet er udført i rustfrit stål, der passer til et moderne og stilfuldt køkken. Kapaciteten i skabets kølesektion er på 373 liter. Der er ventileret køling i skabet, hvilket sikrer en ensartet temperatur og luftfugtighed i hele køleskabet. Det er med til at forlænge holdbarheden på dine indkøbsvarer. Der er plads svarende til 149 liter i skabets frysesektion.

Et rigtigt amerikanerskab som dette har selvfølgelig vanddispenser, så du kan få let adgang til koldt drikkevand. Skabet har en overfladebehandling, der gør det afvisende overfor fedtede fingre og nemmere at rengøre. LED-belysning giver et godt lys til at du kan finde de madvarer, du skal bruge. Lydniveauet på dette store køleskab er i den høje ende, 46 dB, mod et gennemsnit et sted mellem 40-42 dB.

Dette Blomberg amerikanerskab er energiklasse A++, den anden bedste på hele skalaen, hvilket er rigtig fornuftigt. Ved at købe et køleskab i A++ kategorien kan du således spare rigtig mange penge årligt på din elregning. Dette amerikanerkøleskab estimeres til at forbruge 351 kWh årligt. Modellen er 182 centimeter højt, 92 cm bredt og 72 cm dybt. Disse mål har dermed en samlet nettovægt på 131 kilogram.

Dette Blomberg køle-fryseskab med fransk dør får gode anmeldelser, og det er ikke helt ubegrundet. Modellen har den næstbedste energiklasse, A++, har et flot design i rustfrit stål, indbygget is- og vanddispenser og meget mere.

Modellen henvender sig til en større familie, gerne på omkring 5-6 personer, da det kan rumme ganske meget i både fryser og køleskab. Modellen er relativ dyr, men kan holde i rigtig mange år ud i fremtiden, da Blomberg er kendt for at lave den tyske kvalitet.

Funktioner

Dette amerikanerkøleskab har flere smarte funktioner. I køleskabet har du blandt andet en lynkølingsfunktion, som hurtigt sænker temperaturen mere end normalt, og dermed får du kølet dine mad- og drikkevarer ekstra hurtigt ned.

Ydermere har køleskabet en 0-3 graders superfrisk funktion, hvor du kan holde bestemte madvarer holdbare i en længere periode. Dette gælder især frisk kød og grøntsager. I køledelen er der desuden LED-belysning, hvor du får et godt overblik over alle dine køleskabsvarer. I fryseren har du automatisk afrimning, hurtig frysefunktion og frisk frysezone. I fryseren er der 4 fryse skuffer, hvor der er plads til bær, grøntsager, kød og hvad man ellers måtte have liggende. I selve modellen finder blandt andet antibakterielt kulfilter og dørpakning, samt varsling om skift af filter når tiden er inde.

Blomberg SSM 1350 XA+

Om produktet

Leder du efter et smart og brugervenligt køleskab, designet i rustfrit stål? – så er dette måske køleskabet for dig. Køleskabet har en kapacitet på 308 liter, hvilket giver masser af plads, selv til den store familie. At køleskabet er stort betyder, at det har en del hylder og skuffer. De mange hylder og rum er fordelt således, at der er to skuffer i bunden, fem glashylder i højden, en vinhylde i krom og slutteligt sidder der fem hylder i selve døren.

Køleskabet befinder sig i energiklasse A+, hvilket er den 3. bedste rating det kan få. Det betyder at køletskabet har et meget lavt strømforbrug på kun 139 kWh årligt. Det er derfor med sikkerhed ikke køleskabet, der kommer til at bonge ud på elregningen. Køleskabet har et lydniveau på kun 37 dB, hvilket også er utrolig lavt. Til sammenligning, så har hvisken et niveau på 40 dB. Køleskabets lydniveau er med andre ord, ikke noget som du ligger mærke til i dagligdagen.

Køleskabet er et rigtig godt bud til dig, som kan lide designet i det rustfrie stål. Udover det flotte design, så byder køleskabet også på rigtig fine specifikationer i form af et meget lavt lydniveau, masser af plads samt et lavt energiforbrug. Hvis køleskabets mål passer hjemme hos dig, kan du finde den bedste pris på køleskabet øverst her på siden.

Funktioner

Alle hylderne i køleskabet har mulighed for at blive indstillet. Det betyder at du kan rykke en hylde enten op eller ned, efter hvad dit specifikke behov måtte være. Eksempelvis kunne det være nyttigt, hvis du skal have en stor skål eller flaske stående, og der ikke er plads til den andre steder.

Køleskabet har herudover en anti-fingerprint overflade. Overfladen er special behandlet, hvilket betyder at dine fingeraftryk ikke kan ses lige så tydeligt, som hvis køleskabet ikke havde haft det. Selvfølgelig vil der være behov for at rense overfladen en gang imellem, især hvis der er børn i huset.

 

Blomberg SSM 9450 XA+

Om produktet

Med Blomberg SSM9450XA+, er der tale om et flot designet køleskab, lavet i rustfrit stål. Køleskabet passer ind i langt de fleste køkkenet pga. de stilrene linjer. Køleskabet har en kapacitet på 249 liter, hvilket passer fint til en familie med to børn. Det er muligt at få et køleskab som har mere plads, Blomberg har eksempelvis lavet modeller med over 300 liters kapacitet. Køleskabet her betegnes derfor som værende mellemstort.
Køleskabet har et lydniveau på 38 decibel. Lydniveauet er i den lave ende og bør således ikke være noget som overhovedet er generede i hverdagen. Man siger at hvisken er 40 decibel, så de 38 decibel skulle ikke larme mere end det. At have en stor strømsluger i hjemmet er aldrig rart. Det er ikke noget som du skal bekymre dig om, hvis du vælger at investere i denne model. Modellen har nemlig en energiklasse som hedder A+ (den 3. bedste bedømmelse). Energiklassen svarer til at køleskabet har en årligt forbrug på 132 kWh, hvilket bestemt er i den lave ende.

Blomberg SSM 9450 XA+ er et super køleskab, til dig som er ude efter et i mellemstor størrelse. Køleskabets design er flot og enkelt, og køleskabets specifikationer er bestemt heller ikke ringe. Det har et meget lavt lydniveau samt energiforbrug, hvilket er to væsentlige ting, som du skal tage højde for inden du køber.

Funktioner

Alle de glashylder som du finder i køleskabet er justerbare. At de er justerbare giver et fleksibelt køleskab, som man selv kan “indrette”. Du kan således rykkede rundt på hylderne, så du kan have ekstra store ting stående på en af dem.

>Køleskabet har en drejeknap, hvor det er muligt at vælge fem forskellige trin. Med de forskellige trin kan du sætte køleskabets temperatur hvor 1 er den laveste kulde og 5 er den højeste kulde. Det anbefales dog, at dit køleskab har en gennemsnits temperatur på omkring de fem grader.

 

Hvad er Blomberg gode til?

Blomberg er efterhånden et gammel mærke, da det blev stiftet i 1883 af Bernhard Blomberg, som havde en særlige interesse indenfor metal. I midten af 1900-tallet begunder de at producere husholdningsapparater, hvor der hovedsagligt var fokus på vaskemaskiner. Senere hen er mange husholdsningsapparater kommet til, herunder Blomberg køleskabe og frysere. Blomberg laver en bred vifte af produkter, som er med til at gøre dagligdagen nemmere hvor den enkelte forbruger. Deres køleskabe er blandt andet også med til at gøre hverdagen nemmere, med moderne funktioner og en stor kapacitet på mange af deres modeller.

Blomberg har et speciale indenfor hårde hvidevarer og generelle husholdsningsprodukter, med deres lange erfaringen indenfor produktion og salg. Blomberg køleskabe sælges hos flere af de store forhandlere i Danmark, som dermed kvalitetsstempler producenten. Her på siden kan du finde de mest populære modeller, til de absolut bedste priser.

 

Hvad kan du forvente af et Blomberg køleskab?

Blomberg lever af at producerer køleskabe, frysere samt andre produkter til hjemmet, og har fulgt med teknologien de seneste år. Blomberg har udvikler deres køleskabe, så de tager hensyn til at dine madvarer skal opbevares under de bedste forhold, da der er tale om ens velvære. Er du på udkig efter et kvalitetskøleskab, så er Blomberg klart en mulighed for dig.

Blomberg køleskabe henvender sig til både til store og mindre store familier, da kølekapaciteten typisk svinger mellem 200-375 liter. Under hvert enkelt model er der beskrevet hvilken husstørrelse køleskabet henvender sig til, og der kan du samtidig lave din egen vurdering af køleskabet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *