Billige støvsugere

Se liste over de mest populære modeller i kategorien nedenfor.

Model Navn Butik
1. Electrolux
ESP72DB
Klik
2. Philips
FC8721/09
Klik
3. Bosch
BGL35MON6
Klik

 

Læs mere om de billige støvsugere nedenfor

Mangler du en ny støvsuger og gider du ikke bruge en mindre formue på det? Så er du havnet det rette sted. Nedenfor har vi skrevet detaljeret om de bedste og billigeste støvsuger på markedet, som alle ligger under 1.200 kroner. Selvom støvsugeren er billig, er det ikke et udtryk for at den er dårlig. Faktisk kan en billig støvsuger også være en testvinder – det kan du se mere om nedenfor.

 

Electrolux ESP72DB – Billig støvsuger kåret som testvinder

Bedst i test vinder 2018 hos Tænk
★★★★★ hos Coop Shopping
Kan købes til god pris (under 1.000 kr)
Energivenlig og effektiv rengøring

Testvindende billig støvsuger fra Electrolux

Her er der tale om en rigtig god og billig Electrolux støvsuger, som er blevet kåret som testvinder i marts 2018 af Forbrugerrådet Tænk. Electrolux ESP72DB er en del af SilentPerformer serien fra Electrolux. Denne serie har fokus på at sikre en ubesværet og behagelig støvsugning, uden at der bliver gået på kompromis med rengøringsevnen.

Modellen er relativ lydsvag, meget allergivenlig og energivenlig. Nedenfor kan du læse meget mere om støvsugerens funktioner, energiforbrug samt øvrige informationer.

God rengøringsevne og støjniveau

Hvad angår rengøringsevne på på hårdt gulv, får denne Electrolux SilentPerformer ESP72DB fuld stjerner. Det vil sige at modellen er i kategori A, som er bedst muligt. Dermed er du sikret at modellen lever op til nutidens krav, om at kunne suge støv op på en effektiv måde.

Hvad angår rengøringsevne på gulvtæpper, så er det heller ikke den store udfordring for denne model, da den får et B i sugeevne her. Det er de færreste støvsugere som får sugeevne A på gulvtæpper, da det er svært at få alt støv op fra et gulvtæppe. Et B er klart godkendt i denne kategori.

Ovenstående udføres af en motoreffekt på 650 watt, som sikre en effektiv sugestyrke. Dette medfører endvidere et lydniveau på 70 dB(A), som er lidt bedre en gennemsnittet for støvsugere generelt. Har man en støvsuger under 60 dB er den meget lydsvag, og har man den over 75 dB begynder den at være meget kraftig i støjen.

Spar penge på det lave energiforbrug

Denne Electrolux ESP72DB SilentPerformer har energiklasse A+, som er det tredjebedste. Der er lige blevet indført nye EU lovkrav, som gør at det er væsentlig sværere at opnå den bedste klasse inden for energiklasse.

A+ er flot og gør at du ikke behøver at bekymre dig om elregningen. Modellen er estimeret til at bruge 21,4 kWh årligt, ved en normal mængde støvsugning.

I denne billige støvsuger fra Electrolux sidder et vaskbart hygiejnefilter, nærmere betegnet E12. Dette filter sikre en støvemission i den bedste mulige klasse, nemlig A. Derfor skal man ikke være bekymret, hvis man er støvallergiker – den her støvsuger fjerner støvet.

Billig støvsuger med gode funktioner

Under de funktionalitet som denne støvsuger har, skal det først og fremmest nævnes dens lange aktionsradius, brugervenlige teleskoprør og 360 hjul.

Electrolux SilentPerformer har en aktionsradius på 12 meter, som gør at du ikke skal bruge tid på at skifte stikkontakt ofte – 12 meter burde række til de fleste rum og tilmed nok også problemfrit ind i det næste rum. Teleskoprøret er lavet brugervenligt, som sikre at du kan nå hen i alle kroge og støvsuge. Der er mulighed for at indstille den i længden, så du ikke får rygproblemer. På selve støvsugeren er der en en sugeregulering, samt en tænd/sluk knap og ledningsoprul.

Electrolux SilentPerformer er forsynet med små roterende hjul, som er ideelle til at støvsuge rundt om genstande, som ellers kan være besværlige at komme rundt om. Modellen har både horisontal og vertikal parkeringsfunktion.

Til modellen medfølger et 3-i-1 tilbehør, som inkluderer fuge-, børste- og møbelmundstykke.

Billig støvsuger testvinder og populær blandt brugere

Denne Electrolux ESP72DB SilentPerformer er blevet kåret som testvinder hos Forbrugerrådet Tænk, da modellen leverer på alle punkter, uden at prisen er stukket af. Dette sætter brugerne pris på, og her får støvsugeren også rigtig gode anmeldelser. En bruger inde på danske Coop Shopping skriver følgende:

”Jeg købte støvsugeren til min nye lejlighed på godt 50 m^2, med forskelligt underlag. Den er super funktionel på alle overflader, og støvsugningen er færdig på under 5 minutter!”

Der findes kun positive anmeldelser af denne støvsuger, hvor der blandt andet sættes fokus på den lave lydniveau, som stadig har en effektiv sugeevne.

Philips FC8721/09 – Billig testvinder

Tænk testvinder – “få mest for pengene”
★★★★★ hos Whiteaway
★★★★★ hos Skousen.dk
★★★★★ hos Coop Shopping

Billig støvsuger – favorit i test og hos brugere

En smart og kompakt støvsuger fra Philips som generelt set får gode anmeldelser, Philips selv siger at det er den bedste støvsuger de har lavet. Støvsugeren er da også udstyret med de nyeste teknologier fra Philips, som sikrer en nem og effektiv rengøring.

Støvsugeren var med i en test foretaget af det danske forbrugermagasin TÆNK. Testen blev foretaget juli 2015. Philips FC8721/09 endte med at blive testvinder, ud af alle de forskellige støvsugere. Dette er et ekstremt skulderklap og understreger, at støvsugeren virkelig er effektiv, når det kommer til god rengøring.

På den danske forhandler Whiteaways hjemmeside (nyt vindue) er støvsugeren blevet anmeldt af over +125 kunder. Af kunderne som har bedømt støvsugeren, har givet topkarakter – støvsugeren har en samlet score på 4.7 ud af 5 stjerner. Igen er dette et meget højt resultat, når der er tale om så stort et antal bedømmelser.

Høj sugeevne af en billig støvsuger

Philips FC8721/09 er en effektiv støvsuger, når det drejer sig om rengøring på hårde gulve. Her scorer støvsugeren nemlig en rating A, som er den bedst mulige. At have en god rengøringsevne på hårdt gulv er altafgørende, hvis størstedelen af dit hjem har denne overflade.

Udover dette har støvsugeren fået en C rating, når det kommer til rengøringseffektivitet på tæpper. At lave en støvsuger, som er lige god på både hårdt gulv og tæppe er tæt på umuligt, og i dette tilfælde har Philips, med god grund, valgt at prioritere rengøringsevnen for det hårde gulv.

Philips FC8721/09 har lydniveau på 78 dB, hvilket er ganske fint. Niveauet ligger dog lidt til den høje ende, så hvis du forventer en støvsuger, som er meget stille, så skal du se på en anden model. Enten støvsugeren ovenfor, eller en i kategorien lydsvage støvsugere.

Energiforbrug og støvemission

Støvsugeren er utrolig energieffektiv og har også i energieffektivitet fået en A-rating, hvilket bevidner om en grøn støvsuger. Det årlige estimerede energiforbrug for støvsugeren er 27 kW, du kan derfor ikke skyde skylden på støvsugeren, hvis din elregning er lidt højere end forventet.

En af grundende til at maskinen ikke bruger mere i strøm, er at den er motor som sidder i den er utrolig effektiv. Her er tale om en 650 watt motor, som både er effektiv men også billig i drift.

I maskinen sidder der er HEPA 13 filter, som er et af de mest effektive filtre på markedet. Det sørger for at filtrere mere end 99% af de støvpartikler, som bliver suget ind i maskinen. Filteret er så effektivt, at støvsugeren har fået endnu en A-rating, når det kommer til denne kategori.

I denne billige Philips støvsugere er der plads til en 5 liters støvsugerpose, så der er rigeligt plads før den skal skiftes. Støvsugerposen som sidder i maskinen er af type ’s-bag’ og denne har længere brugstid end standard tynde poser. Du kan sagtens tømme posen og bruge den igen og igen.

Ikke den billigeste støvsuger – lidt ekstra funktioner

Støvsugeren kommer som standard med, hvad Philips selv kalder, et TriActiveMax mundstykke. Mundstykket er specieldesignet til at suge på hårde gulve, og dette understøttes af den gode rating den får her, som vi også har beskrevet tidligere.

Udover standardmundstykket så medfølger der også to andre mundstykker, som har forskellige funktionaliteter bl.a. at kunne støvsuge i sprækker og på sofaer.

Dernæst så er støvsugeren udstyret med tå forskellige bærehåndtag, et på toppen og et på fronten. Dette gør støvsugeren meget nem at bære, samt at opbevare i et skab, under sengen eller lignende.

Maskinen har en aktionsradius på 11 meter, hvilket er rigeligt til de fleste hjem. En lang aktionsradius betyder at du ikke skal skifte stikkontakt hele tiden. Desto længere ledningen er, desto længere kan du gå, og ikke bekymre dig om at ledningen skal skiftes. Dette er specielt irriterende, hvis man har et hus med lange gange.

Bosch BGL35MON6 – Høj ydeevne og lavt strømforbrug

Allergivenlig støvsuger med filter
★★★★★ hos Skousen og WhiteAway
Med integreret opbevaring af tilbehør
Ergonomisk håndtag og kombimundstykke

Billig Bosch støvsuger – Værdi for pengene

Her har vi tale om en af de mest value-for-money støvsugere på markedet. Den er særdeles energieffektiv med et meget lavt energiforbrug. Sugeevnen på Bosch BGL35MON6 er i topklasse på hårde overflader, men halter lidt bagefter på gulvtæpper.

Støvsugeren har Boschs velkendte PowerProtect-system, som betyder at du er sikret en jævn ydelse, selv når støvsugerposen nærmer sig grænsen. Selvfølgelig er posen udarbejdet med et indikator, som fortæller når det er tid til at skifte posen ud.

Modellen her modtager A karakter i rengøringsevne på hårdt gulv. Dette skyldes bl.a. det gode mundstykke, samt ydelsesstyringen der sikre den rette rengøringsstyrke afhængig af tid og sted. Dette kan nemt justeres med den elektroniske ydelsesstyring. Hvis man har meget hårdt gulv i hjemmet og ikke meget gulvtæppe, så er den her støvsuger at meget prisvenligt og smart valg.

Med hensyn til karakteren for støvsugning på gulvtæpper modtager støvsugeren et D. Dette er ikke ualmindeligt for en støvsuger, eftersom det kan være ganske svært at støve støv op fra gulvtæpper. At den får klassificering D skal bestemt ikke afskrække en fra at købe.

Lavt energiforbrug – spar penge på el

Bosch har formået at få klassificeret denne model i energiklasse A, hvilket er den bedst mulige klassificering. Dette er blandt andet på grund af den lave motoreffekt (som ikke har indflydelse på ydeevnen) og det nye innovative HiSpin-motorsystem som gør støvoptaget mere effektivt ved et lavere energiforbrug.

Hvis man går op i energiforbrug, er denne model et rigtig godt valg med et årligt energiforbrug på 28 kWh, som er meget lavt i forhold til mange andre støvsugere.

Denne billige Bosch model har en ekstra robust og fleksibelt tekstilbeklædt slange, som kan vendes og drejes alt efter behov. Dette er særdeles praktisk og anvendeligt under støvsugning.

Ydermere har modellen en aktionsradius på 10 meter, som gør at du uden problemer kan nå alle hjørnerne i rummet. Som nævnt tidligere er der elektronisk regulering af sugestyrken via drejeknap, samt indikator på hvornår støvsugerposen skal udskiftes.

Bosch BGL35MON6  MoveOn er udstyret med store og bløde hjul, som er ekstra skånsomme mod gulvet og som nemt kan køre over ledningen.

Til støvsugeren medfølger fuge- og møbelmundstykke, samt et effektivt mundstykke for hårde gulve. Støvsugeren vejer kun 4.6 kg uden rør, slange og mundstykker, som er i den lave ende af skalaen.

Filter og støvemission

Også i denne del har Bosch formået at havne i A kategorien. At støvemission ligger i klasse A betyder at støvsugeren holder på støvet og at partikler og støvrester ikke siver med ud i udblæsningen.

Når en støvsuger er i klasse A, betyder det at den er allergivenlig grundet en effektiv opsugning og et effektivt filter.

Filteret som sidder i denne Bosch BGL35MON6 er et hygiejnisk HEPA 13 filter, som er perfekt til alle som lider af allergi. Et HEPA 13 filter optager over 99,95 % og er det næstmest effektive i klassen af filtre.

Ved brug af PowerProtect støvsugerposer type G ALL er du sikret en konstant høj ydelse uanset om posen er tom eller fyldt. Dette resulterer i færre poseskift og dermed laver driftsomkostninger for dig.

Køb en billig støvsuger

På denne side har vi samlet alle de støvsugere som kan fås til en billig pris – i hvert fald til et sted omkring 1.000 kr. Det er selvsagt at ikke alle modellerne, er nogle som har scoret en topscore, da de netop er så billige som de er. Når det så er sagt, så er der flere af dem, som klarer sig helt fint i det samlede billede og giver masser af value for money.

Du kan derfor være heldig at finde en billig støvsuger, som passer til lige præcis dint behov her på siden. Den bedste model er endda testvinder, som giver dig en god kombination af funktionalitet, design til en overskuelig pris. Find den billigste pris på Philips FC8721/09 her.

 

Hvad går jeg glip af med en billig støvsuger?

Som oftest så vil du gå glip af en del funktionaliteter, såsom auto-sluk, lys i modellen osv. En anden ting du går glip af, er f.eks. at støvsugeren ikke kommer med særlig meget tilbehør, men dette er meget forskellige fra model til model.

Det skal nævnes at selvom at en støvsuger er under kategorien “Billig støvsuger”, er det ikke ensbetydende med at den er dårligt. Eksempelvis kan du med fordel kigge på nogle af de billige støvsugere, som er bedst rated, som typisk vil være et rigtig godt value-for-money køb.

Vi anbefaler altid at du klikker dig ind på modellen, og læser mere om den inden du evt. vælger at købe den. På den måde er du sikker på, at du ved alt om den pågældende model, og dermed ingen ubehagelige overraskelser får, når du modtager støvsugeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.