Bedste Slow Juicere i Test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

Model Navn Butik
1. Witt By Kuvings
C9600 S
Klik
2. Philips
HR1896/70
Klik
3. Kenwood
JMP800
Klik
4. Wilfa
JuiceMaster
SJ-150A
Klik
5. KitchenAid
111EMS
Klik

Læs mere om de mest bedste slow juicere i test

Der kan være stor forskel på hvad hver enkelt slow juicer kan, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste slow juicere på markedet.

 

Witt by Kuvings C9600S – Testvinder

Om produktet

Vil du have en god start på dagen kan du med fordel kigge på denne slow juicer fra Witt by Kuvings. Denne slow juicer har gjort sig bemærket blandt førende juice-eksperter, heriblandt Mads Bo. Modellen C9600W er blevet testvinder i 2016 af Berlinske samt testvinder af TV2 Norge i en af deres store forbrugstests.

Denne slow juicer af mærket Kuvings giver en bedre og mere skånsom behandling af al frugt og grøntsager, og er med til at opretholde det høje indhold af vitaminer og mineraler, som findes i grøntsagerne. En slow juicer er bevist at være den bedst mulige måde at få essentielle vitaminer.

Denne model har en effektiv 240 W motor og kværner uden problemer størstedelen af de frugter og grøntsager som findes i de danske supermarkeder. Med denne slow juicer får du hurtigt lavet en næringsrig koldpresset juice.

Ifølge de mange brugere af produktet, lever denne slow juicer op til sin titel som slow juicer testvinder. Her fremhæves det i sær, at modellen er særdeles let at anvende, effektiv i at presse juice ud af frugt og grøntsager og at det hjælper dem i at have en sundere hverdag.

I videoen nedenfor viset netop Mads Bo hvordan man samler, skiller ad og rengøre denne smarte slow juicer fra Witt by Kuvings. Modellen har erstattet den legendariske model B6100, som nu er lillebror til denne testvinder af en slow juicer, netop C9600.

 

Philips HR1896/70 Avance Collection

Om produktet

Her har vi en smart slow juicer fra mærket Philips. Modellen er rigtig populær og roses i sær for den enkle design. Med denne saftpresser fra Philips kan du med fordel lave din helt egen og hjemmelavede yndlingsjuice. Slow juicere kværner frugt og grøntsager langsomt, hvilket bibeholder alle de essentielle vitaminer og mineraler du har brug for.

Denne maskine har en effektiv 200 W motor, som ubesværet kværner de valgte ingredienser. Herudover skal det fremhæves, at modellen er nem at rengøre, og at alle dele kan skyldes på ganske få minutter. Derudover kan man presse juicen direkte i glas, som gør det nemt at få sin sunde juice hver dag.

Frugt og grøntsager består af tusindvis af celler, som indeholder fibre, antioxidanter, vitaminer og andre vigtige næringsstoffer. Philips innovative teknologi til slowjuicinger designet til at åbne cellerne op og presse så meget som muligt ud af dine yndlingsingredienser, ved hjælp af deres MicroMasticating-teknologi.

Lav sund, lækker juice af bløde frugter og hårde grøntsager. Du kan presse alle dine yndlingskombinationer og endda bruge ingredienser, der normalt er meget vanskeligt at presse, f.eks. bananer eller mangofrugter. Philips HR1896/70 er ganske effektiv.

Du kan med fordel se en video af denne slow juicer fra Philips nedenfor.

 

Kenwood JMP800SI

Om produktet

Denne langsomme saftpresser fra Kenwood gør det rigtig godt. Modellen er lavet med henblik på at få mest muligt ud af de ingredienser du propper ind i maskinen. Den forsøger at udvinde mest muligt juice, således at alt smagen kommer ned i glasset – modellen har en udvindingsgrad på op til 81 %, hvilket er rigtig godt.

Til modellen medfølger både en beholder til opsamling af fibre med plads til 1,5 liter, mens der medfølger en saftkande med samme kapacitet. Derudover har modellen en nem skyllerengøringsfunktion, som gør at rengøring bliver ubesværet og enkelt.

Med denne PureJuice Pro slow juicer fra Kenwood får du en effektiv saftpresser, der gør det sjovt at lave hjemmelavet juice.  Med sin 280 W motor, kan den kværne stort set alt hvad du smider ned i maskinen. De brugere som har købt denne slow juicer, fortæller ligeledes, at modellen er super effektiv og nem at rengøre. Der er tale om en stor model på syv kilo, som optager en del plads, men til gengæld ser modellen flot ud på køkkenbordet.

Se videoen nedenfor, som viser hvad man kan bruge maskinen til. I tabellen ovenfor kan du finde den billigeste pris på denne slow juicer fra Kenwood.

 

Wilfa JuiceMaster SJ-150A

Om produktet

Denne JuiceMaster fra Wilfa sikrer dig en sundere juice. Denne slow juicer har skånsom behandling af dine frugter og grøntsager, såleces at vitaminer og mineraler bliver bevaret i den færdige juice, som kan holde sig flere dage i køleskabet. Maskinen har en motoreffekt på 150 W motor, hvilket er i den lave ende.

Modellen fra Wilfa er udarbejdet i et enkelt design og er generelt lille og simpel at have med at gøre. Der går ikke mange minutter før at du har en juice klar i glasset, og der går heller ikke mange minutter før at du har vasket hele slow juiceren op igen. Denne Wilfa JuiceMaster SJ-150A slow juicer får rigtig gode anmeldelser af brugerne, som fremhæver brugervenligheden og effektiviteten på maskien.

Nedenfor kan du se en video af produktet og ovenfor kan du finde den billigste pris på slow juiceren.

 

KitchenAid 111EMS

Om produktet

KitchenAid er en af de helt store spillere inden for køkkenudstyr, hvor der typisk er en høj standard inden for design og kvalitet. Denne slow juicer fra KitchenAid er ingen undtagelse, som både leverer et smart design, samt en effektiv saftpresning.

Denne model er lavet i grå metallic og har en motoreffekt på 250 watt. Frugten bliver først skåret i mindre stykker, hvorefter stykkerne presses for saft. Og de tre forskellige frugtkødsskærme sikrer det bedst mulige resultat, uanset hvad du presser i maskinen. Derudover er den udstyret med en ekstra bred top, så du kan presse selv meget store stykker, for eksempel en kiwi eller et halvt æble.

KitchenAid Slow Juicer opererer nærmest lydløst, når den arbejder, og det er et stort plus, hvis man ynder at anvende sin slow juicer tidligt om morgenen. Der medfølger en del tilbehør med modellen, som gør brugen mere alsidig. Det tæller blandt andet tre forskellige filtre, som gør, at man selv kan vælge, hvor grov eller lind juicen skal være.

Denne KitchenAid Maximum Extraction Juicer er nem at rengøre, hvor blandt andet alle dele kan komme i opvaskemaskinen.

Slow Juicer – Få mest muligt ud af dine frugter og grøntsager

Er du glad for juice og alle dens egenskaber, så kan en slow juicer måske være noget for dig. En slow juicer har til formål at udnytte mest muligt af dine frugter og grøntsager, ved at presse al saften ud af. Grunden til at saftpressen skal være langsom, skyldes at man dermed beholder flest mulige vitaminer og mineraler fra grøntsagerne, som ellers ville være gået tabt. I gennemsnit har en slow juicer en udvindingprocent på omkring 70 %, hvilket er rigtig godt. Nogle modeller når op til omkring 80 %, men det varierer fra producent til producent.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.