Bedste Adelberg støvsugere

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
1. Adelberg
VC500ECO-W
Klik
 2. Adelberg
VC386
Klik

Læs mere om de bedste Adelberg støvsugere

Er du på udkig efter en ny Adelberg støvsuger, kan du med fordel kigge på de Adelberg støvsugere som vi har samlet her på siden. Adelberg er ikke et synderligt kendt brand i Danmark, men deres støvsugere fejler bestemt ikke noget. Hvis du eksempelvis har kæledyr i hjemmet, anbefaler vi at du kigger i kategorien med gode støvsugere til dyrehår. Et af de områder hvor Adelberg udmærker sig er ved energiforbrug, hvor de typisk får den bedste karakter, nemlig et A.

 

Adelberg VC500ECO-W – Fås i sort og hvid

★★★★ hos Skousen
Lydniveau på 78 dB
HEPA filter medfølger
Elegant design

Adelberg støvsugeren klarer

En støvsuger fra det knap så kendte mærke Adelberg. Støvsugeren klarer sig ok i test, men er heller ikke en af de billigste på markedet. Vi gennemgår alle støvsugerens specifikationer, og lader dig vide om den er et godt køb. Såfremt du vil se på andre støvsugere, kan du klikke dig ind på vores oversigt over de bedste støvsugere i test.

Inden støvsugeren er kommet ud på markedet, er den blevet testet i dens rengøringsevne på hårdt gulv og dens rengøringsevne på gulvtæppe. På den hårdeoverflade klarer støvsugeren sig rigtigt godt, og scorer her en A-rating. En A-rating er den højest mulige rating på skalaen, som går helt til G. Du kan derfor med rette forvente en støvsuger, som giver et godt resultat mht. fjernelse af støv.

Hvis vi tager et kig på rengøringsevnen for gulvtæppe, så er det lidt en anden sag. Støvsugeren er blevet testet til et resultat, som rammer i midten af skalaen med en rating D. Hvis du derfor ved med sikkerhed, at støvsugeren skal bruges i et hjem, hvor der udelukkende ligger støvsugere, så bør du overveje at se på andre modeller er vores anbefaling.

Støjniveauet for en støvsuger, er noget folk som oftest glemmer at se på inden de foretager et køb. Denne støvsuger har et støjniveau på 78 decibel, hvilket er i den høje ende. Vi har set få støvsugere som har haft et højere niveau end dette. Er en støvsuger som er meget stille et krav for dig, så bør du også tage dette med i dine overvejelser inden du vælger at investere.

Støvsugerens energiforbrug

Også i dens energiforbrug er støvsugeren blevet testet, og her klarer den sig enormt godt. Støvsugeren har fået en A rating, som betyder at den bruger meget lidt strøm. Den årlige kWh forbrug er estimeret til 28 kWh, hvilket er et rigtig fint resultat. Det er rart at vide at støvsugeren ikke bruger meget strøm, ikke nok med at det gør noget godt for miljøet, så er det også godt for din egen elregning.

Adelberg VC500ECO-W byder ikke på nye smarte funktioner, men hare alt det som man kan forvente af en standard støvsuger. Du kan således forvente at få forskellige mundstykker med, så kan du klarer enhver støvsugnings opgave i hjemmet. Dernæst så skal det nævnes at der sidder en støvsugerpose i maskinen, som har en kapacitet på 4 liter, hvilket er i den høje ende. Støvsugerposen kan tømmes og bruges igen, da den er lavet i et slidstærkt materiale.

Den sidste kategori som støvsugeren er blevet testet i, er dens evne til at filtrere støven. Her klarer dig endnu engang et godt job, og scorer således et A. Den gode bedømmelse er især godt nyt for støvallergikere, eftersom det betyder at støvsugeren er godt til at holde på dens støv, og blæse ren luft ud i rummet.

Hvad siger de forskellige tests?

Inde på Philips’ egen hjemmeside (nyt vindue) er støvsugeren blev anmeldt en enkelt gang. Her har den fået 5 ud af 5 stjerner. Manden som har anmeldt støvsugeren fremhæver støvsugerens gode sugeevne, at den har nem indstilling af styrke, ved forskellige overflader, samt at den lange ledning er perfekt.

Støvsugeren var med i en test foretaget af det danske forbrugermagasin TÆNK. Testen blev foretaget juli 2015. Philips FC8721/09 endte med at blive testvinder, ud af alle de forskellige støvsugere. Dette er et ekstremt skulderklap og understreger, at støvsugeren virkelig er effektiv, når det kommer til god rengøring. På den danske forhandler Whiteaways (nyt vindue) hjemmeside er støvsugeren blevet anmeldt, af en masse kunder. Hele 73 af kunderne har bedømt støvsugeren og giver den en samlet score på 4.7 ud af 5 stjerner. Igen er dette et meget højt resultat, når der er tale om så stort et antal bedømmelser.

Slutteligt har RentHjems kunder også bedømt støvsugeren. På hjemmesiden er der 20 anmeldelser som giver støvsugeren sammenlagt en score på 4,95 ud af 5. Dette resultat kan ikke blive meget højere, og bevidner om at alle kunderne er utrolig glade for deres køb.