Bedste sous vide stave i test

I tabellen nedenfor ses et udvalg af de mest populære produkter indenfor kategorien.

 Model Navn Butik
 1. Holm by Aio
TW-2000
Klik
 2. Gastronoma
16310203
Klik
 3. Witt
Easy Sous vide
Klik
 4. Steba
STSV50
Klik
 5. Caso
SV300
Klik
 6. Profi Cook
SV 1126
Klik

Læs mere om de mest bedste Sous vide stave i test

Der kan være stor forskel på hver enkelt sous vide maskine og dens funktioner, men i følgende afsnit kan du blive meget klogere. Her er de mest populære modeller samlet, og er med til at give dig et overblik over de bedste Sous vide på markedet. En sous vide maskine eller stav, er den perfekte måde at tilberede sit kød. Hvis du vil have dit kød lige så godt, som det kød du får på restauranten, så skal du tilberede det med en sous vide maskine.

 

HOLM by AIO TW-2000 Sous vide

Om produktet

I dette sæt fra Holm by Aio medfølger både en Sous Vide stav og en vakuumpakker. Man er på den måde fuldt udrustet til at tilberede sine madvarer, hvad end det er kød eller grøntsager. For at kunne tilberede sine madvarer i et vandbad kræves det, at maden er vakuumpakket. Dernæst kan man indstille sin Sous Vide til netop den temperatur man ønsker sin mad tilberedt ved.

Denne Sous Vide fra Holm by Aio har et medgørligt LED display, som gør det let at indstille efter den ønskede temperatur. Når man har denne Sous Vide er det eneste man mangler bare sin madvarer og krydderier – så er man klar til at tilberede et enestående måltid, som man ellers kun kan drømme om at få på lækre restauranter.

 

Gastronoma 16310203 Wi-Fi

Om produktet

Gastronoma har lavet en Sous Vide lidt ud over det sædvanlige. Man kan nemlig både styre den ved hjælp af en LED skærm men også ved at bruge en app enten via Wi-Fi eller mobildata, som både passer til IOS og Android. På den måde kan man styre temperaturen på vandet i sin gryde uden at være lige ved den. Man kan altså styre maden selvom man er til stede ved sit selskab, og kan på den måde sikre, at man får en saftig og mør bøf lige som man ønsker.

Sous Vide fra Gastronoma er yderst præcis i sin temperaturvisning og har en præcision på hele 0,1OC. Det er muligt at indstille vandet temperatur på alt mellem 0 OC til 95 OC.

Der er ikke en vakuumpakker integreret i denne model. Er du på udkig efter en Sous Vide der lige har dét ekstra, så kunne denne model fra Gastronoma være lige noget for dig. Det særligt gode ved at tilberede sine madvarer i en Sous Vide er, at man bevarer vitaminer, mineraler og smagen.

 

Witt Easy Sous vide

Om produktet

Witt har lavet en super lækker Sous Vide med et flot design, og som samtidig er nem at betjene. Der er en smart LED skærmvisning, der viser temperatur og tid. Ved at benytte en Sous Vide sikrer man, at der holdes en konstant temperatur i hele vandet, så dine madvarer bliver tilberedt til lige den temperatur du ønsker.

Denne Sous Vide fra Witt har en margen på mellem 45 OC og 95 OC. For at kunne tilberede madvarerne skal disse vakuumpakkes. Denne model er udelukkende en Sous Vide stav, så man skal have en vakuumpakker ved siden af.

Denne model tilbereder udelukkende kødet eller grøntsagerne, når man har krydret og pakket maden. Man sikrer at smagen, vitaminer og mineraler bevares, når man tilbeder for eksempel en bøf i sit vandbad ved brug af en Sous Vide.

 

Steba STSV50

Om produktet

Steba har lavet en super moderne Sous vide med et lækkert LED display, som viser både tid og den aktuelle temperatur i vandet. Man justerer temperatur og indstillingerne af sin Sous vide ved hjælp af en drejeknap. Det er muligt at indstille temperaturen i vandet helt præcist på skærmen, og den kan indstilles på helt op til 90OC. Sous vide fra Steba kan opvarme 20 liter til 56 OC på 45 min.

Det er en rigtig god måde at tilberede sin madvarer på når man benytter en Sous vide bevarer man nemlig både mineraler, vitaminer og madvarernes smag. Man skal være opmærksom på, at med denne Sous vide medfølger der ikke en vakuumpakker, som er nødvendig for at kunne tilberede maden. Sous vide fra Steba kræver en gryde med mindst 15 cm dybde.

Brugerne er meget glade for netop denne Sous vide fra Steba og er især glade for, hvor let den er at betjene. Derudover holder Sous vide den samme temperatur overalt i hele vandet.

 

Caso SV300

Om produktet

Moderne og lækker Sous Vide i et fedt design fra Caso. Som mad- og især bøfelsker er en Sous Vide en oplagt tilføjelse til sine køkkenredskaber. Denne Sous Vide kan temperere vandet på alt imellem 0,5 OC og 90 OC og vil holde temperaturen konstant i al vandet via sin vandcirkulation.

Med sit LED display er det nemt at styre sin Sous Vide og man kan indstille temperaturen på præcis det man ønsker. Man skal krydre og have vakuumpakket sine madvarer og derefter skal det blot i det tempererede vand og langtidstilberedes.

På denne Sous Vide fra Caso er der endda en timerfunktion, så man kan indstille såkaldte løbetider. Ved at tilberede sin mad ved brug af en Sous Vide vil man holde på alle de gode smage, nærringsstoffer og mineraler som dine madvarer indeholder. En super god investering til dit køkken.

Der medfølger ikke en vakuumpakker til denne model.

 

Profi Cook SV 1126

Om produktet

Denne Sous Vide fra Profi Cook er holdt i et moderne og flot design. Med et medgørligt LED display indstiller man tid og temperatur efter eget ønske og så skal man blot tilføje lægge sine madvarer i vandet. LED displayet er endda med touch. Forinden skal man have krydret og pakket sine madvarer i en vakuumpose. Man gør dette for at sikre, at vandet ikke trænger ind til madvarerne, men at det udelukkende er varmen fra vandet, som tilbereder maden. Derudover er madvarerne i direkte kontakt med vandet, når det er vakuumpakket, uden at vandet trænger ind. Sous Vide staven fra Profi Cook cirkulerer vandet og varmen rundt i vandbadet, så man på den måde har en konstant temperatur i vandet.

Når man benytter denne Sous Vide skal man have en gryde eller vandbeholder, der som minimum er 18 cm højt. Man kan indstille Sous Vide fra Profi Cook på mellem 0 OC og 90 OC. Vakuumpakker medfølger ikke med denne Sous Vide.

Generelt om Sous vide som køkkenredskab

En Sous Vide er et køkkenredskab, som er tiltænkt dem, der lige vil krydre sin madlavning dét mere. Som madentusiast kan man ikke undvære en Sous Vide i sit køkkensortiment. Hvis man vil lave en helt igennem fantastisk madoplevelse, hvad end man tilbereder bøffer eller grøntsager, eller forsøger sig med en sovs eller fisk, så er en Sous Vide ideel at have ved sin hånd. En Sous Vide fungerer på den måde, at den via vandcirkulation sikrer en konstant temperatur i hele vandbadet.

Når man benytter en Sous Vide skal ens madvarer pakkes i vakuumposer, således det er helt sikret fra vandet og kan tilberedes med fuld kontakt til det tempererede vand. Nogle få modeller har en medfølgende  vakuumpakker, så man har hele sættet ved et enkelt køb. Langt de fleste modeller er dog udelukkende selve Sous Vide staven, så der skal man holde sig for øje, at hvis ikke man allerede er indehaver af en vakuumpakker, så skal denne købes ved siden af.

 

Populært at bruge Sous vide til madlavning

Det er blevet yderst moderne at benytte en Sous Vide. Man ser dem mere og mere både ved madprogrammer og i opskrifter, for det er en super god måde at sikre, at man bevarer både madvarernes gode smag, men samtidig sikrer man også at maden ikke mister sine næringsstoffer eller mineraler. Man sikrer en god kernetemperatur og vil blot skulle stege en sprød skorpe eller andet på sin bøf, når den har den rette temperatur fra vandet. Man langtidssteger altså sine madvarer, så de langsomt får den ønskede temperatur.

Brugerne er meget tilfredse med deres køb af Sous Vide. Når man først har prøvet, og har fundet nøglen til at lave den gode mad, man normalt kun får på restauranter, så kan man ikke leve uden. Så går du med en drøm om at eje en Sous Vide, så er du kommet til det rette sted.

En tanke om “Sous vide

  1. allan dahl siger:

    Uden tvivl caso staven som er den bedste!! har prøvet andre, men ingen kommer i nærheden af brugervenlighed. Caso er virkelig “value for money!!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.